PaintCalc iconPaintCalc Begroten van schilderwerk

Calculatie

Klik voor scherm PaintCalc

Schilderwerk is een aparte discipline in het bouwproces en in het onderhoud, dat meestal door vakmensen van gespecialiseerde bedrijven wordt gedaan. Het maken van goede begrotingen en het doen van duidelijke en complete aanbiedingen is voor ieder schildersbedrijf van essentieel belang. Daarom is er PaintCalc.

PaintCalc

Paintcalc is ontwikkeld in samenspraak met deskundigen op het gebied van schilderwerk en verfsystemen. Daarom sluit het goed aan op de dagelijkse praktijk van het schildersbedrijf. Door middel van een meegeleverde zoekboom worden verfsystemen geselecteerd die compleet onderbouwd zijn met kosten en tijdsnormen voor activiteiten en middelen.

Complete offerte schilderwerk

Een opvallend kenmerk en gelijk de kracht van PaintCalc is de eenvoud. Het programma is zeer snel te leren, omdat de bediening ongecompliceerd is en toch vele handige functies bevat. Een begroting in PaintCalc houdt niet op bij alleen de calculatieregels en het staartblad; een complete aanbieding bevat meerdere onderdelen, zoals algemene voorwaarden, offerte, verfadvies, bestekteksten. Ook hiervoor biedt PaintCalc nuttige handvatten. Met het systeem worden professionele teksten en tekstbladen geleverd, die u zo in uw aanbieding kunt opnemen.

Persoonlijke uitleg

Als u meer wilt weten over PaintCalc komen wij u graag persoonlijk het programma vrijblijvend en kosteloos laten zien. Wanneer u over gaat tot gebruik van het programma, staan wij altijd klaar om u bij eventuele problemen of onduidelijkheden te begeleiden, indien nodig bij u ter plaatse.

Catalogus 2016

De catalogus die met PaintCalc wordt geleverd bevat prijzen, normen, verfsystemen en diverse teksten voor offerte en voorwaarden. De laatste catalogusversie paintcalc is uit 2016.
Gebruikers van PaintCalc kunnen de catalogus downloaden van de supportsite.

PAINTCALC ONLINE

De nieuwe generatie PaintCalc is volledig webgebaseerd. Dit houdt in dat u altijd en overal vanaf iedere pc, laptop of tablet bij uw calculaties kunt, u hebt alleen internetverbinding en browser (bijv. Explorer, Chrome, Safari, Firefox) nodig.
Uiteraard is iedere account beveiligd met een wachtwoord. Ook kunt u, wanneer u dit prettig vindt, of nodig heeft voor eventuele koppelingen naar andere software, uw begroting downloaden naar uw pc in het nieuwe paintcalc-XML-formaat.
Bestaande en oude paintcalc-begrotingen kunnen ingelezen worden.
Gebruikers van PaintCalc kunnen kosteloos gebruik maken van deze nieuwe applicatie.

Hieronder, als voorproef, enkele schermdumps (klik op de afbeelding voor scherpere vergroting).
Calculatiescherm Algemene gegevens Tekstbladen Afdruk begroting

Support PaintCalc

Inlognaam:
Wachtwoord: